Dia Internacional dels museus


Cada any des del 1977, l’ICOM organitza el Dia Internacional dels Museus, un moment excepcional per a la comunitat museística internacional.

Esdeveniment Internacional

L’objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, i també per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles. Organitzats cada 18 de maig o al voltant d’aquesta data des de fa més de 40 anys, els esdeveniments i les activitats planejats per a celebrar el DIM poden durar un dia, un cap de setmana o, fins i tot, tota la setmana. Cada vegada són més els museus per tot el món que participen en aquesta celebració mundial: l’any passat van ser 37.000 museus els que van prendre part en l’esdeveniment en 158 països i territoris.Dia Internacional dels Museus 2022: «El poder dels museus»


Els museus tenen el poder de transformar el món que ens envolta. Com a llocs incomparables de descobriment, ens ensenyen el nostre passat i obrin les nostres ments a noves idees, dos passos essencials per a construir un futur millor.


Así fue El DIM 2022

Estas son las propuestas que ofrecieron los museos de Alicante, para la celebración del DIM
BUY NOW
caValencià