Así fue
La noche en blanco: 21 de Julio de 2023


Alacant proposa any rere any la Nit en Blanc, amb una atractiva oferta cultural. La iniciativa està programada conjuntament pels museus i els centres d’art de la ciutat.

Esdeveniment indispensable

La proposta que sorgeix de diverses reunions entre els tècnics dels diferents museus és celebrar la primera edició de la Nit en Blanc a Alacant, el 24 de juliol de 2015, amb una atractiva oferta d’activitats.Fomentar l’interès per la cultura


El propòsit és gaudir de la creació artística contemporània a través d’activitats i esdeveniments culturals gratuïts, i fomentar d’aquesta manera la participació ciutadana. A Espanya, aquesta iniciativa es desenvolupa a ciutats com Madrid, Burgos, Màlaga, Albacete i Barcelona a la qual se n’han incorporat d’altres com La Laguna, Badajoz, Teguise, Alcalá de Henares, Saragossa, Nerja, Sevilla, Almeria, Càceres, Oviedo o Granada.Amb aquest propòsit, Alacant proposa any rere any la Nit en Blanc, amb una atractiva oferta cultural. La iniciativa està programada conjuntament pels museus i centres d’art de la ciutat: MARQ Museu Arqueològic, MACA Museu d’Art Contemporani d’Alacant, MUBAG Museu de Belles Arts Gravina, MUA Museu de la Universitat d’Alacant, Las Cigarreras, Museu Volvo Ocean Race, Museu d’Aigües d’Alacant, sala d’exposicions de la Llotja del Peix, Institut de Cultura Juan Gil Albert, i MUSA, Museu Ciutat Alacant. El projecte pretén sumar tot tipus d’iniciatives culturals públiques i privades, potenciar la participació dels alacantins, de manera individual o col·lectiva i suggereix redescobrir la ciutat amb l’obertura de diferents espais que habitualment no són d’accés públic de nit.

Tota la informació en https://www.facebook.com/nochenblancoalicante

Así fue la Noche en Blanco
de los Museos en Alicante
en 2022

Estas son las propuestas que ofrecen los museos de Alicante, en los eventos de "La Noche en Blanco"
caValencià