Museu Nova Tabarca

Sala I o Sala d’Audiovisual 

Acull la recepció de visitants, magatzem i oficines administratives, i també documentació gràfica retroil·luminada que mostra, a través de fotografies antigues, la gent, els paisatges i els costums de l’enclavament illenc. També, una vitrina amb el títol “Una illa en una vitrina”, dedicada al patrimoni integral que acull Nova Tabarca, com també una mostra de materials arqueològics d’època romana recuperats de les aigües de Tabarca. Finalment, es pot veure un audiovisual amb temàtica basada en les relacions de l’home i la mar al llarg de la història, usant com a paradigma aquest petit espai insular. 

Sala II o Sala d’Exposició  << CIERRE TEMPORAL POR REFORMA DE ESTA SALA>>

Alberga una mostra expositiva de caràcter didàctic, sobre els notables aspectes patrimonials de caràcter integral que té l’illa, des de la seua geografia i geologia, fins a la bellesa i biodiversitat de les seues aigües, passant pel seu patrimoni etnogràfic i el complex futur històric que va donar com a fruit la configuració d’un emblemàtic projecte civil i militar a l’Espanya de la Il·lustració. En aquesta mateixa sala, se situa una naia elevada en la qual se situa un petit espai multifuncional per a pràctiques d’escolars, xarrades, conferències, etc.

MUSEU NOVA TABARCA
Partida de Tabarca, Illa, 9, 03138 Santa Pola, Alacant.

Dimecres a diumenge, els dos inclusivament, adaptat a l’horari dels vaixells de línia Santa Pola-Tabarca (als matins a partir de les 10:45h). A partir de les 11:30h., en horari estival (1 de juliol-15 setembre), adaptat a l’horari dels vaixells de línia Alacant Tabarca). 

Accés gratuït. 

Visites col·lectives: sol·licitud telefònica prèvia; també per e-mail: 

conserjeria.museotabarca@alicante.es 

Contacte 

Telèfon: Regidoria de Medi Ambient: 965 148 111 / 965 148 112 E-mail: museotabarca@alicante.es / conserjeria.museotabarca@alicante.es Web: www.alicante.es/es/equipamientos/museo-nueva-tabarca